WoTS van vijf naar drie werelden

Waar de WoTS vanaf de oprichting door het leven ging als ‘World of Technology & Science’ staat dit acroniem met ingang van de 2024-beurseditie voor ‘World of Industry, Technology & Science’. ‘Dat heeft te maken met de sterk veranderende omstandigheden in en de uitdagingen van industriële sectoren op het gebied van onder andere digitalisering, cyber security, duurzaamheid en energieverbruik’, aldus de organisatie.

Tags:
logo wots24

De leden van de voor deze vakbeurs samenwerkende partners Feda, FHI en Machevo & Bulk stellen dat de technologie-aanbieders binnen hun contreien daar allerhande (geïntegreerde) oplossingen voor hebben, die beter tot hun recht komen door ze te scharen onder een nieuwe wereld: ‘World of Industry’. Dit is een samenvoeging van drie oorspronkelijke werelden: ‘World of Automation’, ‘World of Motion & Drives’ en ‘World of Industrial Processing’.

Voor de werelden ‘World of Electronics’ en ‘World of Laboratory’ verandert de profilering niet. De beurs en de exposanten blijven hierdoor focus houden op dezelfde doelgroepen, waarbij klanten uit de procesindustrie, maakindustrie, engineering, machinebouw, OEM, zorg, wetenschap, elektronica en laboratoria de WoTS beurs zullen bezoeken. De World of Industry, Technology & Science vindt plaats van 24 t/m 27 september 2024 in Jaarbeurs Utrecht.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *