Wots voegt werelden samen

De World of Industry, Technology & Science 2024 (Wots) is weer in voorbereiding. De vakbeurs vindt plaats van 24 tot en met 27 september. Nieuw deze editie is dat de World of Automation, World of Motion & Drives en World of Industrial Processing zijn samengevoegd tot één wereld: de World of Industry.

Tags:

De World of Industry biedt een totaalaanbod aan exposanten uit de procesindustrie (hal 8), maakindustrie, machinebouw, OEM en engineering (hal 11). “De World of Industry, World of Electronics en de World of Laboratory versterken elkaar, deze combinatie vormt al jarenlang de kracht van deze vakbeurs”, aldus beursmanager Petra Kortenoeven.

World of Electronics

De Wots telt ruim 400 exposanten, waarvan 100 binnen de World of Electronics vallen. Het duurt nog een paar maanden, maar de exposanten zijn al een eind op wek met het uploaden van hun nieuws. Klik hier om het overzicht te bekijken.

Seminars

De seminars in deze wereld hebben thema’s als Embedded Software, Design for Circularity/Duurzaamheid, Internet of Things en Artificial Intelligence.

Beursgadget

Uiteraard is er ook weer een beursgadget. Dit jaar is er gekozen voor de ‘Omgevingsmonitor‘.

Registreren

Registreren voor de beurs kan via deze link

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *