Vakinformatie

Vakinformatie zoals boeken, websites en nieuwsbrieven aangeboden door onszelf maar ook door onze partners.

Handboek Bliksembeveiliging

Het Handboek voor Bliksembeveiliging is hét Nederlandstalige standaardwerk over bliksembeveiliging voor gebouwen, installaties en apparatuur.

In dit boek wordt op een toegankelijke wijze diepgaand ingegaan op alle aspecten van bliksembeveiliging.

Meer informatie
Safety Update

In de nieuwsbrief Safety Update komen alle aspecten van de industriële veiligheid in haar breedste vorm aan de orde. De nieuwsbrief verschijnt 1x per maand.

Meld u aan voor Safety Update
Engineering-Data.com

Op deze website vindt u meer dan 6.000 tabellen, formules, grafieken, fact sheets en doorrekenbare formules die nuttig zijn bij het dagelijks werk van elektrotechnische en werktuigbouwkundige engineers.

Meer informatie
Stoomonline.nl

Stoomonline.nl behandelt nieuwe mogelijkheden, technieken en toepassingen op het gebied van stoomopwekking.

Meer informatie
Vrouwelijk leiderschap: de weg voorwaarts!

Het is lastig om vrouwen aan de top te krijgen en te houden. In dit boek ben ik op zoek naar de oorzaken en leg ik de analogie met mijn persoonlijke ervaring als voetbalster en manager in het bedrijfsleven.

drs. Diane Stigter is afgestudeerd in Communicatie Wetenschappen met de specialisatie Marketing Communicatie. Ze heeft ervaring op gedaan bij bedrijven in de retail-, automotive- en industriële sector. Als MT-lid heeft ze jarenlang actief gewerkt met mannen en vrouwen op managementposities in het bedrijfsleven.

Brainsafe 2.0® Van hersenpan tot veiligheidsplan

Het toepassen van inzichten rondom cultuur en gedrag kan in een organisatie positieve consequenties hebben op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn, milieu, kwaliteit, productie efficiëntie en duurzaamheid. Dit boek gaat over veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag in organisaties en is bij uitstek geschikt om leiderschapskwaliteiten van managers en leidinggevenden in een organisatie te ontwikkelen. Tevens biedt het een leidraad waarmee u zelf een veiligheidsprogramma op maat ontwikkelt. Een echte ‘must read’ voor iedereen die geïnteresseerd is in veiligheidscultuur, veiligheidsgedrag en veranderprocessen.