Inschrijving Vernufteling geopend

Bedrijven die lid zijn van branchevereniging NLingenieurs mogen hun weer projecten insturen voor de ingenieursprijs Vernufteling. De inschrijving sluit op 12 april. De prijsuitreiking vindt plaats op 6 juni.

Tags:

Jaarlijks bekroont branchevereniging Koninklijke NLingenieurs samen met De Ingenieur het vindingrijkste project van een advies- of ingenieursbureau met De Vernufteling. Elk vernieuwend, technologisch geavanceerd of baanbrekend project met een duidelijke maatschappelijke relevantie komt voor de prijs in aanmerking en kan worden ingezonden. Of het nu gaat om een nieuw ontwikkelde techniek of om een slimme combinatie van bestaande technieken: doorslaggevend is of het project vernuft uitstraalt en economisch en maatschappelijk van belang is.

Het doel van de prijs, die sinds 2005 wordt uitgereikt, is erkenning en bekendheid geven aan het uitzonderlijke werk van advies- en ingenieursbureaus. Vorig jaar won Antea Group met een circulair viaduct.

De jury staat onder leiding van Machteld de Kroon, managing director Mobiliteit & Gebouwde Omgeving bij TNO. De overige juryleden zijn Willemien Bosch (voorzitter NLingenieurs), Pancras Dijk (hoofdredacteur De Ingenieur), William van Niekerk (Directeur TKI Bouw en Techniek) en Kim Dieleman, beleidsmedewerker Water & Klimaatadaptatie bij De Buch en Biomimicry Inspirator & Facilitator.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *