Remon Veraart nieuwe ceo Big Ass Battery

Remon Veraart is de nieuwe ceo van Big Ass Battery dat kobalt-vrije, industriële energieopslagsystemen produceert. De kersverse baas is gestart met een duidelijke opdracht: het opschalen van het bedrijf zodat voldaan kan worden aan de steeds groter wordende vraag naar hun batterijen.

Big Ass Battery, zo laat het bedrijf weten, heeft een snelle groei doorgemaakt sinds de start in 2021. De onderneming ontwikkelt en produceert modulaire energieopslagsystemen volledig in eigen beheer vanaf de batterijcel tot een volledig systeem. Met de grotere productiecapaciteit in de nieuwe fabriek verwachten het bedrijf de output dit jaar te verviervoudigen.

Veraart “Het is belangrijk dat we deze groei realiseren met behoud van de cultuur die Big Ass Battery uniek maakt, het succes van ons product komt uiteindelijk door onze mensen. In Nederland wekken we veel duurzame energie op, dat is prachtig maar ook een uitdaging.Onze missie is om van de volgende generatie een emissie-loze generatie te maken, een missie die ons energie geeft.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *