Galvano Hengelo breidt uit

Galvano Hengelo breidt uit wegens groei. Het bedrijf zag een toekomstig bottleneck ontstaan binnen het logistieke proces en heeft de ruimte voor de goederenontvangst en -verzending uitgebreid, alsmede de voorbereidingsruimte voor de galvanische processen. Een extra verdiepingsvloer biedt toekomstige uitbreidingsmogelijkheden voor het kantoor.

Algemeen Directeur Ivo Willemsen: “Sinds de overname in 2017 door de Schoonderwolf Groep wordt er bij ons stevig ingezet op groei. Het kunnen leveren van oppervlaktebehandelingen direct gerelateerd aan de huidige elektrificatie van de samenleving (verzilveren en vertinnen van stroomvoerende delen), het versterken van het defensieapparaat (vernikkelen van diverse onderdelen), de sterke groei van ASML (vernikkelen van diverse onderdelen) en de specialisatie van GH om onderdelen voor de hydraulische sector te behandelen tegen corrosie (verzinknikkelen van oa. manifolds) dragen hier sterk aan bij.

“Begin januari van dit jaar is de nieuwe aanbouw officieel geopend en is tevens een nieuwe reachtruck, die speciaal is aangeschaft om zo gebruik te kunnen maken van smallere gangpaden, in gebruik genomen. Hiermee is Galvano Hengelo klaar voor toekomstige groei en kunnen we onze kwaliteit en korte levertijden (gemiddeld 3 tot 5 dagen) blijven waarborgen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *