Anybus ontvangt Maturity Level 3 certificering in IEC 62443-4-1 industriële cybersecurity standaard

Het merk Anybus heeft de Maturity Level 3 (ML3) certificering ontvangen in de International Electrotechnical Commission (IEC) 62443-4-1: Secure product development lifecycle requirements, een industriële cybersecurity standaard.

De IEC 62443-4-1 certificering is een integraal onderdeel geworden van Anybus. Bijgaande afbeelding toont de belangrijkste personen die bij dit proces betrokken zijn geweest. Vlnr: Björn Mattson, Project Manager; Joakim Wiberg, Head of Technology; Erik Asp, Development Process Manager en Bartek S. Candell, Senior Vice President, Control Centric.

Het certificaat benadrukt Anybus’ vermogen om cybersecurity maatregelen te integreren in zijn activiteiten en producten, wat zijn positie als betrouwbare partner in industriële automatisering verder versterkt. Anybus ontving het certificaat van TÜV Rheinland, nadat het had aangetoond dat zijn productontwikkelings- en life cycle management processen voldeden aan de strenge criteria tijdens de ontwikkeling van twee nieuwe producten.

Bartek Candell, Senior Vice President Control Centric: “In de hedendaagse onderling verbonden industrie moet elk onderdeel van een netwerk worden versterkt tegen cybersecurity bedreigingen. Het behalen van de certificering is een bewijs van onze betrokkenheid en het niveau waarmee we cybersecurity benaderen. Het markeert de volgende stap in ons streven om baanbrekende oplossingen te bieden voor bedrijfskritische industriële behoeften.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *