Altair en EMA Design Automation integreren Ultra Librarian voor ECAD

De Ultra Librarian CAD-modelbibliotheek is nu beschikbaar in verschillende Altair oplossingen, zoals PollEx, SimLab en One UDE. Dit geeft gebruikers toegang tot 16 miljoen symbolen, footprints en 3D-modellen in een bibliotheek in de cloud.

Elk model wordt gecontroleerd op nauwkeurigheid en consistentie met industriestandaarden. Het direct in de software pluggen van modellen verkort de ontwikkeltijd, voorkomt fouten en zorgt ervoor dat simulaties nauwkeurig zijn en een echte digitale tweeling van het ontwerp vertegenwoordigen.

Ontwerpers en engineers kunnen de Ultra Librarian-modellen nu gebruiken in de multifysische producten van Altair voor verificatie van de productie van printplaten (PCB’s), mechanische structurele, thermische simulaties en meer.

Sneller innoveren

“Het integreren van Ultra Librarian in Altair-tools is een grote stap voor onze ECAD-verificatie- en multifysica-oplossingen, die gebruikers veel voordeel oplevert”, zegt Sam Mahalingam, Chief Technology Officer van Altair. “Nu hebben ze rechtstreeks vanuit de Altair desktopapplicaties en cloudgebaseerde systemen toegang tot geverifieerde Ultra Librarian CAD-modellen. Dit maakt workflows veel nauwkeuriger en efficiënter, waardoor tijd, moeite en kosten worden bespaard.”

“Wij zijn verheugd om deze volgende stap met Altair te zetten om haar klanten meer efficiëntie en snellere mogelijkheden om te innoveren te geven”, aldus Manny Marcano, president en CEO van EMA Design Automation. “Deze samenwerking verbetert de technologie van wereldklasse van Altair verder en helpt klanten die elektronica ontwerpen hun productiviteit te verhogen.”

Contactgegevens
AdresEupener Strasse 129
Postcode en plaats
50933 Keulen
Meer informatieInformatie aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *