Max van Haastrecht nieuwe directeur KSB Nederland

Na meer dan 40 jaar voor KSB te hebben gewerkt, gaat directeur Nico Gitz binnenkort met pensioen. Hij wordt opgevolgd door Max van Haastrecht.

Max van Haastrecht (rechts) volgt Nico Gitz op als directeur van KSB Nederland.

Van Haastrecht werkte 25 jaar geleden voor Duijvelaar Pompen dat tegenwoordig onderdeel uitmaakt van KSB. Sindsdien bekleedde hij verschillende functies bij uiteenlopende bedrijfsonderdelen van Heras, waarna hij de overstap maakte naar het familiebedrijf Gebr. Bodegraven. De volgende carrièrestap is nu die van directeur KSB Nederland.

Gitz  verruilt de wereld van pompen en afsluiters voor die van zeilen en tuigage. “Met een gezonde instroom aan jonge vakkrachten, een continue opdrachtstroom, trouwe klanten en een competent, gemotiveerd en ervaren verkoop- en serviceteam, kan ik  het bedrijf met een gerust hart aan de volgende generatie overdragen. Ik begon na mijn studie Werktuigbouwkunde als trainee bij KSB en verlaat na meer dan 40 jaar de KSB-familie in de wetenschap dat het bedrijf in goede handen is. Ik wens Max en alle KSB-medewerkers alle goeds en veel succes!”

Van Haastrecht zegt: “KSB is een veelzijdig bedrijf dat actief is op een groot aantal markten. Ons bedrijf onderscheidt zich door een unieke combinatie van kennis, techniek en service. De kennis en ervaring die KSB in de afgelopen 150 jaar heeft opgebouwd, zetten we dagelijks in voor oplossingen voor onze klanten. Als verbinder kom ik graag bij klanten en werk ik graag met veel verschillende mensen samen om vervolgens verder te groeien. Het mooie van onze wereld is dat er altijd nieuwe markten en ontwikkelingen zijn. Producten van KSB worden ingezet voor het verpompen van afvalwater tot bagger en van cosmeticaproducten tot biomassa. De nieuwste loot aan de grote boom aan toepassingen is waterstof. En ook daar is KSB al volledig klaar voor.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *