Finse stad Tampere biedt tech-sollicitanten vijf dagen verblijf

De Finse stad Tampere gaat een aantal Nederlandse tech-professionals en ondernemers uitnodigen om van 10 tot 15 juni te ervaren hoe het is om in Tampere te wonen en te werken. De wedstrijd Experience Tampere wordt georganiseerd door Colossal Order, Troll VFX, Huawei, Joinplay Games Studios en Treon.

Tampere ligt in het hart van Finland en heeft een sterke tech- en startupgemeenschap met actieve ecosystemen op het gebied van gaming, machine learning, imaging en mobiele technologieën.  Omdat de technologische industrie van de stad snel blijft groeien, is er behoefte aan ervaren en geschoolde tech-talenten uit heel Europa en dus ook uit Nederland. De stad is volgens Finnen zelf de meest prettige stad van Finland om in te wonen, zo concludeert deze survey.

Win een vijfdaagse trip naar Tampere

Tech professionals die voor 24 april bij een van de vijf bedrijven solliciteren, maken kans op de vijfdaagse ervaring. Startup founders die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die Tampere biedt, kunnen zich aanmelden voor het aparte startups-programma en ook een vijfdaagse trip winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *