Event over bewust en veilig en gezond werken

Op 4 juni 2024 vindt het Safety Culture Ladder (SCL) event ‘Samen bewust veilig en gezond werken’ plaats in Amersfoort. De Safety Culture Ladder is een instrument om bewust veilig en gezond werken te stimuleren.

Tags:

Tijdens dit gratis event ontdekt u hoe SCL helpt om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren waar iedereen gezond én veilig kan werken.Tevens biedt het u de mogelijkheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere gebruikers. Tijdens de paneldiscussie worden stellingen zoals “Wat levert SCL op?”, “Waarom is SCL van belang, ook voor kleine organisaties?”, “En is de SCL ook toepasbaar voor andere soorten organisaties als ingenieurs- en architectenbureaus?” behandeld. De nieuwe versie SCL (SCL 2.0), die eind 2023 is gepubliceerd en waarop al de eerste certificaten zijn uitgegeven, wordt gevierd. Daarnaast zijn er verdiepende sessies die aansluiten bij uw kennisbehoefte.
Kortom, een inspirerend congres voor iedereen die het belang van bewust veilig en gezond werken onderkent en meer wil weten over de handvaten die de Safety Culture Ladder hierin biedt.

Meer informatie en inschrijven
https://congres-safety-culture-ladder.nen-evenementen.nl/

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *