Eerste levering alles-in-een kraanpakket Aandrijf Technisch Buro gereed

Aandrijf Technisch Buro heeft de eerste batch voor de complete aandrijving van een ‘pedestal’ kraan gereed. Een dergelijk kraan staat op een voetstuk en wordt veel toegepast op offshore-vaartuigen. In totaal gaat het om drie leveringen.

Tags:
Mede-eigenaar Sraar van Rens en Arnold Litjens, chef Workshop & warehouse, van Aandrijf Technisch Buro bij de eerste batch zwenktandwielkasten, liertandwielkasten en ‘tugger’-lieren.
Mede-eigenaar Sraar van Rens (rechts) en Arnold Litjens, chef Workshop & warehouse, van Aandrijf Technisch Buro bij de eerste batch zwenktandwielkasten, liertandwielkasten en ‘tugger’-lieren.

De levering door Aandrijf Technisch Buro bestaat uit zwenktandwielkasten, liertandwielkasten en ‘tugger’-lieren. Alle units worden aangedreven door een elektromotor en geleverd met tal van documenten en certificaten; de planetaire lierkasten worden geleverd inclusief een DNV-productcertificaat. Afhankelijk van de uiteindelijke locatie, binnen of buiten het kraanhuis, hebben de units verschillende coatingspecificaties van tot wel vier laklagen na het stralen.

Tags:
Contactgegevens
AdresParlevinkerweg 44
Postcode en plaats
5928 NV Venlo
Telefoon077-3968781
Meer informatieInformatie aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *