Delta Electronics opent duurzaam gebouw op de Automotive Campus in Helmond

Delta Electronics heeft een nieuw gebouw op de Automotive Campus in Helmond geopend. Dankzij de implementatie van slimme oplossingen voor energiebesparing en het innovatieve, milieuvriendelijke ontwerp gebruikt het nieuwe gebouw jaarlijks 56,84% minder elektriciteit dan een vergelijkbaar traditioneel gebouw.

Delta Electronics duurzaam gebouw  Automotive Campus in Helmond

Het nieuwe gebouw kreeg een LEED Gold Green Guilding certificaat van de U.S. Green Building Council.

“Energiebesparing is essentieel om de huidige wereldwijde energiecrisis op te lossen”, zei Ping Cheng, CEO van Delta Electronics Inc. “Op basis van onze missie ‘innovatieve, schone en energie-efficiënte oplossingen bieden voor een betere toekomst’ hebben we ons verdiept in de mogelijkheden van energiebesparing in gebouwen en al in 2006 beloofd om toepassingen voor groene gebouwen te ontwikkelen en onze eigen oplossingen in al onze toekomstige gebouwen en locaties te installeren. Onze vestiging in Helmond meegerekend, heeft Delta nu al 32 groene gebouwen over de hele wereld. Daarnaast hebben we met behulp van onze superefficiënte oplossingen tussen 2010 en 2021 wereldwijd al 35,9 miljard kWh elektriciteit voor onze klanten bespaard.”

De Automotive Campus staat bekend als een internationale hotspot voor bedrijven in de automotive industrie. “Alles op de Campus draait om innovatie en technologie. Daarom voelen we ons hier thuis”, zegt Dalip Sharma, President en General Manager van Delta Electronics EMEA. “Delta investeert meer dan 8% van de jaarlijkse omzet in research en development en we hebben wereldwijd 72 R&D-centra met meer dan 9.000 engineers. In EMEA werken bijna 1.000 engineers in 15 R&D-centra aan next-generation oplossingen, waarmee we steden duurzamer willen maken. Met de Automotive Campus en Brainport Eindhoven kunnen we profiteren van eersteklas technisch onderwijs en de uitwisseling van kennis tussen bedrijven onderling. Dat maakt de Campus voor ons tot een ideale omgeving om nieuw talent aan te trekken op het gebied van e-mobility, industriële automatisering en industriële energievoorziening.”

Met een oppervlakte van 4.055 vierkante meter is het nieuwe gebouw ruim drie keer groter dan het vorige pand in Eindhoven. In het nieuwe gebouw is niet alleen kantoorruimte ondergebracht, maar ook faciliteiten voor testing en onderhoud van apparatuur. Bij de hoofdingang is een showroom ingericht waar bezoekers de uitgebreide range producten en oplossingen van Delta kunnen bekijken.

Samen met het EMEA-hoofdkantoor in Hoofddorp moet de nieuwe vestiging een belangrijke rol spelen bij de verdere groei van Delta Electronics in de EMEA-regio, waarbij de focus ligt op industriële automatisering, industriële energievoorziening en oplossingen voor de automobielindustrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *