Coen Paulides algemeen directeur Bege Aandrijftechniek

Gerard Paulides stopt met zijn rol in de directie van Bege Aandrijftechniek. Hij draagt de leiding van het 72 jaar oude familiebedrijf over aan zijn zoon Coen. Het directieteam wordt tevens uitgebreid met Alex van den Berg (commercieel) en Marcel Biesma (operationeel).

De directie van Bege voor hun pand

De drie heren zullen het bedrijf leiden op basis van de bestaande bedrijfswaarden en de gezamenlijk ontwikkelde strategie. Zij gaan zich in de toekomst onder andere bezighouden met klantspecifieke productontwikkeling en digitale automatisering. Gerard Paulides blijft betrokken als adviseur.

De generatiewisseling werd al met de toetreding van Coen Paulides als International Sales Manager in 2016. De afgelopen jaren is zijn betrokkenheid bij strategische besluitvorming, product engineering en personeelsontwikkeling geleidelijk toegenomen.

Coen Paulides: “Als 3e generatie binnen ons familiebedrijf streef ik ernaar een waardevolle bijdrage te blijven leveren aan de Nederlandse en internationale automatiseringsindustrie. Het bieden van innovatieve oplossingen om industriële processen productiever, efficiënter en betrouwbaarder te maken, is mijn topprioriteit. Daarnaast is goed werkgeverschap een belangrijk speerpunt en zullen we blijven investeren in onze collega’s en stimuleren we persoonlijke groei.”

Contactgegevens
AdresAnton Philipsweg 30
Postcode en plaats
2171 KX Sassenheim
Telefoon0252-220220
E-mail
Meer informatieInformatie aanvragen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *