Boost de productie van 3D-geprinte onderdelen met on-demand manufacturing

Krijg toegang tot ‘s werelds grootste productiemogelijkheden en voltooi projecten tot 60% sneller met Xometry. Zeven 3D-print technologieën, de Instant Quoting Engine en meer dan vijfenveertig materialen – het bestellen van onderdelen was nog nooit zo eenvoudig!

Het spreekt voor zich dat het efficiënter maken van productontwikkeling en productie een doel is van elk bedrijf, vooral voor bedrijven die werken in de voortdurend veranderende sector van additive manufacturing. Daarom hebben bedrijven een betrouwbare partner nodig om productie-efficiëntie te garanderen. Dit is waar Xometry, ‘s een leidend on-demand manufacturing marktplaats, in actie komt.

Dankzij de AI-gebaseerde Instant Quoting Engine, het enorme partnernetwerk en de enorme capaciteit kunt u projecten tot 60% sneller voltooien. Xometry biedt online 3D printservices met meer dan 45 materialen en een grote keuze aan opties voor oppervlakteafwerking. Bovendien staat achter elk project een ervaren team van ingenieurs, inkopers en projectmanagers.

Xometry, uw one-stop shop voor 3D printen

Zodra u uw CAD-bestanden naar het platform heeft geüpload, krijgt u toegang tot Europa’s grootste productiecapaciteit voor 3D-printen. Xometry biedt maar liefst zeven 3D-print technologieën online aan en we zijn constant bezig met ontwikkelen en uitbreiden van ons aanbod:

  • HP Multi jet fusion (FDM): Produceert zeer nauwkeurige en duurzame onderdelen met een hoge printsnelheid, vooral in vergelijking met andere powder bed fusion technologieën.
  • Selective laser sintering (SLS): Produceert zeer nauwkeurige en duurzame onderdelen, perfect voor eindgebruik, kleine tot middelgrote volumes of rapid prototyping.
  • Stereolithografie (SLA): Produceert onderdelen met fijne details en oppervlakte afwerkingen met een hogere resolutie dan veel andere 3D-print technologieën.
  • Direct metal laser sintering (DMLS): Metalen 3D-print technologie waarbij een fijn metaalpoeder selectief wordt gesmolten in roestvrij staal of aluminium.
  • Fused deposition modelling (FDM): Bekend om de grote materiaalkeuze, nauwkeurigheid en mogelijkheid om grote onderdelen te printen tegen een scherpe prijs.
  • Carbon DLS: Revolutionaire technologie die gebruik maakt van digitale lichtprojectie (DLP), programmeerbare vloeibare harsen en zuurstofdoorlatende optiek om onderdelen te maken met een uitstekende duurzaamheid, resolutie en oppervlakteafwerking.
  • Polyjet: Rigide fotopolymeer 3D printtechnologie die zeer gedetailleerde modellen produceert.
Xometry Instant Quoting Engine

Ongeacht de complexiteit van uw ontwerp of de schaarste van het materiaal dat u nodig hebt, Xometry kan uw onderdelen leveren dankzij ons uitgebreide partnernetwerk. Het online platform biedt ook een grote selectie materialen (harde en flexibele kunststoffen, siliconen, rubber-achtige kunststoffen) en opties voor oppervlakte afwerking (anodiseren, polijsten, stralen, poedercoaten, temperen, etc.), evenals aangepaste alternatieven voor al uw op maat gemaakte onderdelen.

Zowel prototyping als serieproductie

Of u nu rapid prototyping of serieproductie van onderdelen nodig heeft, Xometry heeft de juiste oplossing voor u. Een rendabele kostenevaluatie van uw prototype kost bijvoorbeeld tijd en geld. Met de Instant Quoting Engine van Xometry kunt u altijd 3D-print technologieën, materialen en afwerkingen vergelijken. In slechts een paar klikken vindt u de beste en meest kosteneffectieve opties voor uw project.

Zodra de testfase voorbij is, kunt u beginnen met de massaproductie van uw onderdelen. Xometry biedt een structuur voor groeitrajecten en massaproductie door schaalvoordelen, gelijktijdige productie op verschillende locaties en gepersonaliseerd accountbeheer. Of misschien heeft het opschalen van uw productie wel uw hoogste prioriteit. In dat geval zijn de spuitgiet-services van Xometry de meest kosteneffectieve manier om grote volumes kunststof onderdelen te maken en tegelijkertijd een consistente kwaliteit te garanderen.

Onderdelen bestellen op de Xometry manier

Xometry’s Instant Quoting Engine levert direct een kostenschatting, ongeacht de hoeveelheid, de complexiteit van het onderdeel, het materiaal of de gebruikte technologie. Probeer het en ontvang een online 3D print offerte in slechts drie eenvoudige stappen:

  • Stap 1 – Importeer uw CAD-bestanden in het beveiligde Instant Quote-platform (my.xometry.eu/quote). Meerdere ontwerpen voor verschillende onderdelen kunnen tegelijkertijd worden geïmporteerd om tot één offerte te komen. In minder dan een minuut ziet u een gedetailleerde kostenschatting op uw scherm.
  • Stap 2 – Selecteer het gewenste productieproces. Vervolgens kunt u kiezen uit meer dan 40 materialen en uit een groot aantal afwerkingen en keurmerken.
  • Stap 3 – Bevestig uw bestelling. Uw ontwerp wordt geanalyseerd door een team van ingenieurs en uw aanvraag wordt naar de meest geschikte leverancier gestuurd.
Voorbeelden van 3D geprinte onderdelen via Xometry

Xometry biedt zeer korte productietijden, vanaf 3 dagen voor 3D-print projecten. Het Xometry team is beschikbaar in elke fase van het productieproces, van offerte tot levering van uw onderdelen, en we geven notificaties bij elke nieuwe projectfase.

Lees hier meer over Xometry Europe

Neem contact op met Xometry Europe via info@xometry.eu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *