Belden komt met Joseph C. Belden Innovation Award

Belden, leverancier van netwerkinfrastructuur en digitaliseringsoplossingen, start een awardprogramma voor de volgende generatie innovatieve technologieën voor industrieën als gezondheidszorg, productie en telecommunicatie.

Inzenden voor de Joseph C. Belden Innovation Award kan vanaf november van dit jaar, met finalisten die in mei worden bekendgemaakt en een winnaar die in juni wordt uitgeroepen.

De prijs is vernoemd naar de oprichter van Belden Manufacturing. “De innovatieve geest van Joe Belden maakte zijn bedrijf tot een vertrouwde leverancier voor de radio-omroep-, tv- en computernetwerkindustrieën in de 20e eeuw,” zegt CEO Ashish Chand. “Vandaag de dag zijn de netwerkinfrastructuur en digitaliseringsoplossingen van Belden slechts de nieuwste evolutie in onze 120-jarige erfenis van innovatie.”

De prijs moet innovatieve bedrijven profileren door promotie en marketing, en de mogelijkheid bieden om waardevolle industriële connecties te maken. De competitie staat open voor kleine en middelgrote bedrijven met een omzet tot 500 miljoen dollar. Om in aanmerking te komen, moeten producten na juni 2022 beschikbaar zijn gesteld voor verkoop. Award-inzendingen worden beoordeeld door een panel van experts uit de industrie en worden beoordeeld op hun vindingrijkheid en de waarde en het voordeel dat ze aan klanten leveren.

Contactgegevens
Postbus
Postbus 9
5900 AA VENLO
Adrespostbus 9
Postcode en plaats
5900 AA Venlo
Telefoon077-3878555
Meer informatieInformatie aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *