Robbert Broersma wint Leapfrog 3D-printer op Constructeursdag

Geplaatst op 21 november 2013 om 10:36 uur
Robbert Broersma wint Leapfrog 3D-printer op Constructeursdag
Robbert Broersma wint Leapfrog 3D-printer op Constructeursdag
Robbert Broersma, technical product manager bij Vendinova uit Nieuwkuijk, mag zich sinds de jongste editie van de Constructeursdag de eigenaar noemen van een Leapfrog Creatr 3D-printer ter waard van € 1250. Ook dit jaar had fabrikant Leapfrog weer een van de ‘hardlopers' onder de 3D printers beschikbaar gesteld, die op 19 november onder de deelnemers aan de Constructeursdag kon worden verloot.

Broersma wist - nadat zijn eerste verbazing wat was gezakt - te melden dat hij bij Vendinova zeker toepassingen zag voor de printer. Vooral voor het printen van zichtmodellen van machinecomponenten ziet hij mogelijkheden. Met de Creatr,  die in de top-5 van de toonaangevende website 3dprinters.ws  staat, hebben Broersma en Vendinova nu de beschikking over een ‘plug-and-play' 3D printer. De Creatr is al ingesteld en geijkt, dus de nieuwe eigenaren kunnen direct aan de slag.

 

Leapfrog's instapmodel kan op dit moment producten printen in ABS, PLA en PVA. De Creatr heeft een bouwgrootte van 300 x 250 x 260 mm, de x-y tafel heeft een maximale snelheid van tot 350 mm/s in beide richtingen. De extrusiesnelheid bedraagt maximaal 2 cm3/min bedraagt.

 

www.engineersonline.nl/constructeursdag

 

15% korting via Engineersonline
Voor de rond de 250 deelnemers die de Creatr aan hun neus voorbij zagen gaan is er nog wel een goede mededeling. Want ook zij kunnen nog tot eind van dit jaar gebruikmaken van een aantrekkelijke korting. Leapfrog geeft de bezoekers van Engineersonline 15% korting als zij voor het eind van dit jaar een Leaprog 3D printer aanschaffen. Hiervoor kan bij de bestelling gebruik worden gemaakt van de couponcode CSTR15.

 
© Engineersonline.nl