World of Technology & Science, nieuwe beurstitel, trefpunt voor technologie

FHI, federatie van technologiebranches en Feda, Federatie Aandrijven en Automatiseren, hebben een keuze gemaakt voor hun nieuwe beurstitel: World of Technology & Science. Werelden van technologie en wetenschap komen in deze titel bij elkaar. De exposanten en bezoekers in de betrokken branches krijgen hun eigen identiteit: World of Automation, World of Laboratory, World of Electronics en World of Motion & Drives. De beurs weerspiegelt daarmee de keten van technologie.

Het samen optreden van de vier branches, die Feda en FHI vertegenwoordigen, bundelt krachten en biedt daarmee duidelijke voordelen voor de bezoeker. World of Technology & Science vindt plaats van 30 september 2014 tot en met 3 oktober 2014 in de Jaarbeurs Utrecht. De co-locatie van Macropak, Industrial European Dairy Show en Industrial Processing biedt de bezoeker uit de industrie, zorg en wetenschap nog meer contactmogelijkheden.

De kracht voor de klant zit in het complete overzicht en de samenhang van technologieën. Iedere branche communiceert naar zijn specifieke bezoekersdoelgroepen. Groepen exposanten hebben de mogelijkheid, om zich in de eigen technologische wereld te profileren met thema’s, projecten en seminars. Boeiende, inspirerende en nuttige technologie bieden de beursbezoeker kansen.

De komende weken werken FHI en FEDA aan themabeeld en specifieke projecten per branche.