Normalisatiedagen/StandarDays

StandarDays is een tweedaagse informatiesessie gericht op de nieuwkomers in de Europese normalisatie, en voor degenen die graag de CEN en CENELEC-systemen beter willen begrijpen. StandarDays vindt twee keer per jaar plaats. De volgende StandarDays vindt plaats op 25 en 26 september 2012 in Brussel.

Doelstellingen

StandarDays geeft een duidelijk en gestructureerd overzicht van het Europese normalisatiesysteem en van de CEN en CENELEC-producten en -processen, evenals de voordelen van betrokkenheid van potentiële belanghebbenden.
 

Voor wie?

StandarDays is gericht op alle sectoren geïnteresseerd in het Europese normalisatiesysteem: de industrie, consumenten, overheden en overheidsinstellingen, Europese instellingen, onderzoekscentra, nationale normalisatie-instituten, universiteiten, maatschappelijke stakeholders, enz.
 

Deelname

Deelname is gratis. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij, want de inschrijving sluit zodra het maximum aantal inschrijvingen is bereikt. 
Voor meer informatie over dit evenement, e-mail (in het Engels) naar media@cencenelec.eu (Communication Unit) 
 

Programma

Het StandarDays programma bestaat uit een inleidende plenaire vergadering, die de verschillende aspecten en taken van CEN en CENELEC (dag 1) uitlegt en interactieve, diepgaande workshops (dag 2). Deze indeling geeft de deelnemers de gelegenheid om zich vertrouwd te maken met het algehele Europese normalisatiesysteem (dag 1) en vervolgens gebruik te maken van de CEN en CENELEC expertise om nadere uitleg (dag 2) te verkrijgen.
Info, klik hier
Inschrijven, klik hier.