Drie apparaten die het werken op de bouwplaats makkelijker maken

Ben je wel eens wezen kijken bij een grote bouwplaats? Al die hijskranen, apparaten, en verlichting; hoe wordt dit allemaal aangestuurd? Zelf heb je er waarschijnlijk eens over nagedacht om bijvoorbeeld je eigen woning aan te pakken. Wanneer je de uitdaging aangaat en het je eerste keer is, ben je misschien nog niet op de hoogte van de hoeveelheid apparaten die nodig zijn. Benieuwd naar wat jij geheid nodig hebt tijdens een grote verbouwing? Lees snel verder! 

Door: Boels

Een kanaallift voor het verplaatsen van zware materialen

Op de bouwplaats zul je waarschijnlijk gebruikmaken van zware materialen. Om deze naar een grotere hoogte te tillen moet je een kanaallift huren. Deze wordt ook wel een materiaallift genoemd. Met deze kanaallift kun je gemakkelijk zware materialen verplaatsen en naar een hogere verdieping brengen. Wat zo handig is aan dit apparaat is dat je het vrijuit door de ruimte kunt bewegen. Zo hoef je deze niet af en op te bouwen om het naar een andere plek te brengen!

Een aggregaat voor de benodigde stroom

Iets waar je goed rekening mee moet houden bij het (ver)bouwen is dat je soms niet beschikt over elektriciteit. Bij evenementen, maar ook op bouwplaatsen is er niet altijd genoeg elektriciteit beschikbaar voor al je apparaten. Dit is waarom je voor een aggregaat zorgt. Deze voorziet je van die benodigde stroom. Dit apparaat komt ook goed van pas wanneer je er zeker van wilt zijn dat je ook bij een stroomstoring genoeg elektriciteit hebt. Bij een aggregaat huren bij Boels moet je goed letten op de hoeveelheid vermogen dat je nodig hebt. Zo kies je het perfecte aggregaat uit voor jouw klus!

Verlichting tijdens de donkere uren

Het aggregaat komt ook goed van pas bij het leveren van licht op de bouwplaats, want dat is ook iets waar je voor moet zorgen. Je wilt natuurlijk zo vaak mogelijk aan de slag met de verbouwing; ook op de vroege ochtend en tijdens de late avonduren. Een schijnwerper of een lichtmast komen daarom goed van pas. Om de ruimte op een milieuvriendelijke manier te verlichten, maak je gebruik van een lichtballon, dat gebruikmaakt van 360 graden LED verlichting. 

Dus, bij een grote verbouwing komt veel meer kijken dan alleen een bouwplan en gereedschap. Om zware materialen gemakkelijk te kunnen verplaatsen, maak je gebruik van een kanaallift. Daarnaast gebruik je speciale bouwverlichting om de bouwplaats van licht te voorzien. Tot slot help je deze apparaten aan stroom met behulp van een aggregaat. Nu kun jij aan de slag met die langverwachte verbouwing, succes! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *