Oproep Goede Praktijken Competitie 2010-2011: Veilig uitvoeren van onderhoudswerk

Op 28 april lanceerde het Europees Agentschap voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk (EU-OSHA) de nieuwe campagne ‘Veilig uitvoeren van onderhoudswerk’. Een belangrijk onderdeel hiervan is de Goede Praktijken Competitie.

Hiermee wordt de aandacht gevestigd op goede praktijkvoorbeelden van veilig uitvoeren van onderhoudswerk. De competitie staat open voor bedrijven en organisaties die betrokken zijn (geweest) bij de ontwikkeling van een Goede Praktijk.

Heeft u een goed en actueel voorbeeld uit de praktijk over de uitvoering van veilig en gestructureerd onderhoud binnen een organisatie? Doe dan mee! De deadline voor inzending van goede praktijken is 5 september 2010. Uit de inzendingen worden in totaal twee Nederlandse winnaars gekozen, waarvan één in de categorie organisaties met minder dan 100 werknemers en één in de categorie organisaties met 100 of meer werknemers.

De prijsuitreiking vindt plaats op 25 oktober 2010 tijdens de conferentie in het kader van de Europese week voor veiligheid en gezondheid op het werk. De winnaars ontvangen een geldbedrag van €2.500 en een ticket voor de uitreiking van de Europese awards op 28 april 2011 te Boedapest.

In Nederland wordt de campagne de komende twee jaar uitgevoerd door het Nederlands Focal Point

Meer informatie over de Goede Praktijken competitie, klik hier.  

Of neem contact op met:

Tanja de Jong
Tel: 023 5549359
E-mail: tanja.dejong@tno.nl