Hydrauliek Symposium 2010 over energiebesparing

Het Hydrauliek Symposium wordt iedere twee jaar georganiseerd door de Vereniging Platform Hydrauliek en de FEDA. Tijdens de vierde editie, die zal worden gehouden op 23 september 2010 in de aula van de TU Delft, zal energiebesparing het centrale thema zijn.

Hiermee staat de hydraulische aandrijftechniek volledig in lijn met de ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing die ook gaande zijn in zowel de pneumatische, elektrische als mechanische aandrijftechniek.

Het programma is gevarieerd, met onder meer bijdragen over industriële en mobiele hydrauliek, waarbij ook elektrische en dieselaandrijvingen worden beschouwd. Voor de toehoorders zullen er veel leerzame zaken worden besproken en bieden de lezingen mogelijk meerdere eye-openers. Half mei stelt de inhoudelijke commissie het programma van het symposium definitief vast.

Tijdens het symposium kunnen bedrijven zich door middel van een table-top presenteren. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie: bel naar 079 – 353 11 51

U kunt zich uiteraard ook direct aanmelden middels het aanmeldingsformulier