Routers met dubbele SIM-kaart

Met de GWR-HS serie heeft Geneko een aantal nieuwe toegevoegd aan het leveringsprogramma die zijn ontwikkeld voor snelle mobiele datacommunicatie (tot 100 Mbps) verbindingen.

De GWR-HS serie is gebaseerd op een ARM11 processor met een GNU/Linux kernel waarmee alle noodzakelijke functies van een moderne router kunnen worden geïmplementeerd.

De GWR-HS serie biedt voor op locaties waar geen netwerkstructuur aanwezig is, een goed alternatief voor een snelle internetverbinding. Het apparaat is zo ontworpen dat het toegang tot het internet biedt voor een of meerdere pc’s of andere netwerkapparaten, zoals videocamera’s en mobiele werkplekken. De WAN-verbinding met GSM, UMTS en LTE (4G) netwerken wordt verzorgd door de geïntegreerde GPRS / EDGE / HSDPA / HSUPA / HSPA / HSPA+ / LTE module. De GWR-Router biedt zo communicatiemogelijkheden met externe apparaten via Ethernet- en RS232-aansluiting. De RS232 interface ondersteunt tevens het MODBus/TCP protocol. Naast statische en dynamische routing-functies, ondersteunt deze netwerk router ook andere functies zoals: DHCP server, IP filtering, VPN en NAT / PAT beveiliging. De GWR-Routers zijn uitgevoerd met een dubbele SIM-kaart waardoor de router automatisch kan overschakelen naar de andere SIM-kaart/provider.

B.E.S.D. Benelux BV
Oude Graaf 3b
6002 NL Weert +31 493-316554
Bedrijfsprofiel https://www.besd.nl Informatie aanvragen