Industrial Ethernet Week: generatieve AI in use cases voor productie

Industrial Ethernet Week 3 (27 tot 29 februari) richt zich op Generative AI in manufacturing use cases, kansen en uitdagingen bij de installatie van fabrieksnetwerken en moderne manieren van apparaatontwerp met behulp van datamodellen.

De Industrial Ethernet Week wordt georganiseerd door Harting Technology Group. Sprekers tonen oplossingen en best practices voor industriële transformatie door middel van use cases, discussies, presentaties en tech sessies.

Dag 1: AI en IIoT-platforms

Amazon Web Services laat zien hoe generatieve AI nu al wordt gebruikt in de industrie en welke ontwikkelingen in de toekomst te verwachten zijn. Het programma wordt vervolgd met een demonstratie van AI- en IIoT-ondersteunde flexibele smart factory platforms van ICONICS en Mitsubishi Electric. De eerste dag wordt afgesloten met een paneldiscussie over de implementatie van AI-oplossingen in de maakindustrie.

Dag 2: de installatie van hoogwaardige netwerken in fabriekstoepassingen

Softing IT Networks laat zien hoe veelvoorkomende problemen met end-to-end Profinet-bekabelingstoepassingen kunnen worden herkend en opgelost. De bijbehorende uitdagingen van installatie op locatie en mogelijke oplossingen worden ook besproken. De connectiviteitsexperts van Harting geven advies geven over industriële Ethernet-connectiviteit in ruwe omgevingen, waarbij geteste kabelassemblages voor plug & play-gebruik worden getoond. Aan het einde van dag twee ligt de nadruk op engineeringgegevens en hoe deze ontwikkelaars ondersteunen bij het ontwerp van apparatuur.

Dag 3: apparaatontwerp met design-to-source platforms

Productexperts van Belden en Sick laten zien hoe Single Pair Ethernet het veldniveau verbindt met bestaande Ethernetnetwerken en Würth Elektronik zal licht werpen op Power over Ethernet (PoE) in interfaceontwerp. De week wordt afgesloten met een open discussie over kosten- en risicobeheer in nieuwe elektronicaontwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *