Van Dalen Installatietechniek, Schekman Totaaltechniek, Dekker van Geest en Sparreboom Techniek wijzigen naam in Batenburg Installatietechniek

Van Dalen Installatietechniek, Schekman Totaaltechniek, Dekker van Geest en Sparreboom Techniek bundelen de krachten en heten sinds 1 januari 2021 Batenburg Installatietechniek. De bedrijven maakten al deel uit van de divisie Installatietechniek van Batenburg Techniek Installatietechniek en werken al een aantal jaar intensief met elkaar samen.

Door het bundelen van kennis op het gebied van beveiligingstechniek, de energietransitie, klimaatinstallaties en service, beheer en onderhoud, wil Batenburg Techniek zijn slagkracht in bestaande en nieuwe markten vergroten, met behoud van lokaal ondernemerschap.

Batenburg Installatietechniek blijft zijn klanten en markten in de regio en vanuit de bestaande vestigingen bedienen. Het bedrijf heeft vestigingen in Monster, Rotterdam, Waalwijk, Nijkerk, Twello en Nijmegen. De focus: advies over elektrotechnische, klimaat- en beveiligingsinstallaties en het verzorgen van de installatie en het onderhoud.