Durk-Jan Nederlof in directie Bosch Rexroth

Durk-Jan Nederlof, voormalig Managing Director Shiprepair & Conversion van Damen Shipyards Group, is per 1 november toegetreden tot de directie van Bosch Rexroth. Hij neemt de functie Senior Vice President van de Business Unit Large Projects op zich, met verantwoordelijkheid voor Sales.

Tegelijkertijd neemt Ron van den Oetelaar de positie van Vice President Technical binnen de Business Unit Large Projects op zich. De directie bestaat daarmee uit Nederlof, Van den Oetelaar en Ron Schilders (Financial Director).

Nederlof begon zijn professionele carrière in 1999 als projectingenieur bij Damen Shipyards, nadat hij scheepsbouw had gestudeerd aan de TU Delft. Hij vervolgde zijn carrière als projectmanager scheepsreparatie en nam daarna verschillende managementfuncties op zich binnen de Damen Shipyards Group.

Door deze wijzigingen speelt Bosch Rexroth in op de noodzaak om de wereldwijde markt- en bedrijfsoriëntatie van de Business Unit Large Projects verder te versterken. Tegelijkertijd zal meer aandacht worden besteed aan systeemontwikkeling, project- en engineeringactiviteiten. Excellence op beide gebieden wordt als essentieel beschouwd voor een duurzame, winstgevende bedrijfsactiviteit.