EO

Gratis webinar over 5G

29 april 2019 om 12:29 uur

Nick Stephen van Kemet brengt de mogelijkheden voor engineers en technici op verschillende gebieden in kaart om te experimenteren met de nieuwe 5G-breedbandservice.

Distrelec, Europese distributeur van elektronica, automatiserings- en meettechnologie, introduceert het tweede deel van de 'The Distrelec Webinar Series' in samenwerking met Kemet Electronics, fabrikant van condensator-, sensor- en magneetoplossingen. Het gratis webseminar, dat de overgang naar het 5G-netwerk omvat, vindt plaats op dinsdag 30 april om 15:00 CET.


Steve Herd, Hoofd Klantpropositie en Productmanagement bij Distrelec: "Door samen te werken met Kemet kunnen we uniek inzicht bieden in de complexiteit achter de integratie van de nieuwe 5G-breedbandservice. Dit deel van 'The Distrelec Webinar Series' biedt engineers en technici uitgebreid inzicht in de technologie, de uitdagingen die zijn verbonden aan de overgangsfase en de bijbehorende productoplossingen die Kemet biedt."


Nick Stephen, Technical Marketing Engineer bij Kemet is gedreven door de kracht van nieuwe technologieën en de impact die ze hebben op een groot aantal verschillende industrieën. Hij brengt de mogelijkheden voor engineers en technici in kaart om op verschillende gebieden te experimenteren met de nieuwe 5G-breedbandservice.


Stephen: "Het 5G-netwerk belooft hoge snelheden, minimale tot geen vertraging en de mogelijkheid om grote hoeveelheden informatie over te dragen op al onze apparaten. In een tijdperk waarin digitalisering en interactieve technologie essentieel zijn voor alle bedrijfstakken en functies, zal deze technologie de manier waarop we naar gegevens en connectiviteit kijken radicaal veranderen."

 

Gerelateerd nieuws

Humanoïde robot leert gebarentaal

Humanoïde robot leert gebarentaal

Onderzoekers van het Robotica Lab van de afdeling Systems Engineering and Automation van de UC3M hebben een humanoïde robot geprogrammeerd om in gebarentaal te communiceren.

Nieuwe aerogel schroeft prestaties zonnecollectoren op

Nieuwe aerogel schroeft prestaties zonnecollectoren op

Aan het MIT is een materiaal ontwikkeld dat zo perfect transparant is dat zonnecollectoren ineens meer dan 200 graden celsius kunnen opwekken. Dat maakt de collectoren geschikt voor de verwarming van woningen en voor…

Met een MRI-scanner in de laadbak naar Oeganda

Met een MRI-scanner in de laadbak naar Oeganda

MRI-fysicus Andrew Webb ging de uitdaging aan om een goedkope en eenvoudige MRI-scanner te bouwen voor ontwikkelingslanden. Binnen een jaar wist zijn team een prototype te ontwikkelen dat in staat is om beelden te maken.

Webshop

webshop

 

Gratis nieuwsbrief

EOL

 

Product van de maand

RSS
MVK Fusion veldbusmodule

... is de uitnodiging tot het standaardiseren van modulaire eenheden en opent de deur naar een één-module-strategie

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Tosec
Tosec

Specialist in plaatbewerking

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Agenda

30 juli 2019, Vianen

Praktijkdag Performance Level (PL) ISO 13849-1

Na de theoriedag PL/SIL of module 4: Ontwerpen besturingstechnische veiligheidsmaatregelen van de...

Meer agendapunten »