TMC Canada brengt ‘employeneurs’ overzee

‘Employeneursbureau’ TMC werkt toe naar kantoor in Canada. Van daaruit kan de Noord-Amerikaanse markt worden bediend.

TMC is een gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. De ‘employeneurs’ denken en handelen als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer.

De organisatie had al vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Italië, Zweden en Dubai. En nu zijn dus de eerste stappen gezet voor het openen van een kantoor in Canada. Fernando Ledesma wordt directeur. Ledesma was hiervoor CEO Noord Amerika voor AKKA Group, een internationale consultancy organisatie op het gebied van engineering en technologie en Europees leider in de mobility sector.

Uitbreiden in Noord-Amerika is onderdeel van de groeistrategie. En vanuit een kantoor in Montreal is het eenvoudiger om werkvergunningen te krijgen om bij Canadese en Amerikaanse tech bedrijven aan de slag te kunnen.

Het doel is dat er binnen een jaar 30 professionals aan de slag zullen zijn. "Uiteindelijk willen we dat TMC Noord-Amerika de thuisbasis wordt voor ruim 200 high tech Employeneurs", aldus Thijs Manders, CEO en oprichter van TMC Group.