Nieuwe vertegenwoordiger voor SigmaControl België

Benelux distributeur van Sigmatek, S&T Embedded en zenon, SigmaControl, voegt een nieuwe vertegenwoordiger toe aan het team voor de groeiende Belgische markt. In de 42-jarige Luc Duym, voorheen werkzaam voor Pro-face, is een ervaren verkoper gevonden om zowel nieuwe als bestaande relaties een gefundeerd totaaladvies in de industriële automatiseringsmarkt aan te bieden.

Opgeleid aan de Katholieke Industriële Hogeschool te Hoboken Antwerpen en afgestudeerd in de richting Elektronica als Industrieel Ingenieur gaat Luc Duym bij SigmaControl  een nieuwe uitdaging aan.

“Ik kom SigmaControl al jaren tegen op beurzen en vind het verassend om met behulp van een totaalpakket zoals met de Lasal Engineering Tool een complete machine te kunnen bouwen”, zegt Luc. Hij is van oorsprong verkoper van industriële computersystemen en heeft een  indrukwekkende staat van dienst: via Trade Mark Electronics Anwerpen werkte hij destijds  mee een nieuw bedrijf van de grond af op te bouwen onder de naam Troyan Systems. Doel: internationale verkoop realiseren. “Destijds ging de high-end Amerikaanse markt het steeds meer verliezen van de Taiwanese aanbieders die kwalitatief en prijstechnisch steeds aantrekkelijker werden. Een leerzame periode met klanten in Rusland, Turkije, Noorwegen en de UK.”

Via bedrijven als Arcobel Embedded Solutions, Geveke Industrial en Koning&Hartman  werd Luc gevraagd het vertegenwoordigerschap van Proface België te gaan behartigen. Dat is nu al zo’n 7 jaar geleden en met een flinke dosis aan ervaring op het gebied van Industriële Automatisering en de kans om ook sturing aan te gaan bieden is Luc gereed om machinebouwers, systeem integratoren en eindklanten op een goede manier te kunnen adviseren.

lucduym.jpg: Luc Duym