Maak van je toilet het perfecte plaatje

Tijdens een bezoek aan het toilet gebruikt iedereen de bedieningsplaat om door te spoelen. Dus waarom maak je er niet wat bijzonders van? Dat is de gedachte achter de nieuwe bedieningsplaat van Geberit. Het zal de stoelgang waarschijnlijk niet vergemakkelijken, maar het maakt je verblijf op het toilet, voor jezelf of voor gasten, wel wat aangenamer.

Bij het ontwerpen van de toiletruimte wordt vaak nagedacht over tegels, de kleurstelling, het closet en de stijl van de accessoires. Maar de grootste indruk maak je waarschijnlijk met iets onverwachts. Dat kan door in de bedieningsplaat een verrassende foto te verwerken of de wandbekleding door te trekken op de bedieningsplaat. Dat is nu eenvoudiger dan ooit.

Het perfecte plaatje
Heb je de perfecte foto geschoten? Verwerk deze dan in de Sigma21, Sigma50 of Sigma70 bedieningsplaat van Geberit. Op de website maakjeeigenbedieningsplaat.nl creëer je in drie stappen je persoonlijke toiletbediening voor een uniek ingerichte toiletruimte. De website bevat ook een beeldengalerij, waaruit een passende afbeelding gekozen kan worden. De drie type bedieningsplaten zijn tevens verkrijgbaar in diverse standaardkleuren en -materialen.

Materiaal naar keuze
Naast een foto is het ook mogelijk de Sigma21, 50 en 70 zelf in te leggen met een materiaal naar keuze, zoals de wandtegel, natuursteen of een ander materiaal. Afhankelijk van deze keuze, laat je de bedieningsplaat opgaan in de wand, waardoor deze niet meer opvalt, of geef je de plaat nét dat accent, waardoor de toiletruimte een echte eyecatcher rijker is.

Info: www.geberit.nl/bedieningsplaten