Inrato International en Duelco slaan handen ineen

Inrato International is sinds september importeur van Duelco in Nederland en België. Duelco – met een eigen productie in Europa – koos voor Inrato vanwege de specialisatie in machineveiligheid en voertuigveiligheid.

Met een assortiment (programmeerbare) veiligheidsrelais wordt het leveringspakket van de technische groothandel uit Dalfsen flink uitgebreid. "Wij krijgen door dit importeurschap een breder pakket aan veiligheidsoplossingen voor machinebeveiliging, voertuigveiligheid en signaleringstechniek", legt Leendert Jan IJspeert van Inrato uit.

Veiligheidscomponenten

Duelco is een fabriek met eigen productie en ontwikkeling die kan leunen op veertig jaar ervaring in veiligheidsoplossingen voor machines. Het bedrijf – met vestigingen in Sonderborg en Aalborg in Denemarken- spitst zich toe op veiligheidscomponenten ter bescherming van mens en machine.
"Inrato is gespecialiseerd in veiligheid met een breed toepassingsveld gericht op langetermijnrelaties. Dit sluit aan op onze wensen voor een importeur en partner", zegt exportmanager Henrik Thomsen van Duelco.