Arrow en Advantech organiseren Internet of Things-seminar

Arrow Electronics en Advantech hebben aangekondigd, gezamenlijk een Internet of Things-seminar voor OEM’s te zullen organiseren. De seminar zal niet alleen informatie verschaffen over dit allernieuwste technologische groeigebied, maar tevens praktische adviezen geven over hoe er geprofiteerd kan worden van deze nieuwe belangrijke ontwikkeling op het gebied van connectiviteit.

Naast presentaties van de organisatoren zelf zullen er ook sessies worden gehouden door een aantal grote IoT hardware- en software-fabrikanten, waaronder Intel, Wind River en ICT Automatisering. Het evenement vindt plaats op woensdag 15 oktober 2014 in Eindhoven.

De seminar is innovatief en actueel van opzet, en besteedt aandacht aan de kansen die IoT en de huidige technische oplossingen aan OEM’s bieden, om hun start of groei in deze markt te versnellen. Ook wordt er een sessie speciaal gewijd aan beveiliging in de cloud, een cruciaal aspect bij IoT-oplossingen. Deelnemers worden in de gelegenheid gesteld, live productdemonstraties met IoT-componenten te bekijken, en met de sprekers over de technologische uitdagingen in gesprek te gaan.

"Er is al veel gezegd over het marktpotentieel van Internet of Things. Feit is echter dat veel  OEM’s op zoek zijn naar praktische adviezen over hoe ze hun bestaande succesvolle producten naar het IoT-tijdperk kunnen overbrengen en de nieuwe generatie producten zo ontwikkelen dat ze het volle profijt trekken van de kansen die IoT biedt. Arrow en Advantech hebben met deze seminar een aantal vooraanstaande autoriteiten op het gebied van IoT bijeengebracht, die hun kennis en ervaring kunnen delen met de deelnemers aan de seminar.", aldus Amir Mobayen, vice president en general manager van Arrow’s OEM computing solutions business in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Klik hier voor aanmelding of meer informatie over het seminar