Win een Oxboard op E&A

Wie van een uitdaging houdt kan bij de entree van de beurs Electronics & Applications zijn hart ophalen. Deze editie van de beurs vindt plaats in hal 7 van de Jaarbeurs. Om daar te komen, moet men eerst door hal 8 lopen. Maar avontuurlijke bezoekers kunnen in plaats van een wandelingetje ook kiezen voor een ritje op een Oxboard. En als je aan het einde van hal 8 je visitekaartje inlevert, maak je ook nog eens kans op het winnen van een Oxboard, ontworpen door GBO.

Via een loting wordt de winnaar op donderdagmiddag (de laatste beursdag) rond 16.00 uur bepaald op de stand van GBO.

Al jarenlang is GBO innovatiepartner op het gebied van productontwikkeling van Ernie Hiemstra, de eigenaar en oprichter van onder andere Oxboard in Eindhoven. Een nieuwe manier van individueel transport, dat was het idee waarmee Ernie GBO benaderde: een soort Segway zonder stuur.

Na de uitvoering van een uitgebreid sourcing traject om de juiste partners te vinden op het gewenste kwaliteitsniveau, begon het designteam gestart met het redesign van de kunststof kappen van het product.Het nieuwe design voldoet aan alle vooraf gestelde eisen; veilig, duurzaam, gebruiksvriendelijk en een stoere en moderne uitstraling.

GBO organiseerde het productdesign, de full engineering support en de complete productie en logistiek. Daarnaast werd op strategisch niveau meegedacht over aanvullende functionaliteiten en accessoires zoals een ophangbeugel, draagtas en een verbeterde laadcapaciteit.

Klik hier om je aan te melden voor de beurs en win een Oxboard. Houd tijdens de beursweek de social media van E&A in de gaten om te weten of je de winnaar van de Oxboard bent.