Vijf goede testen voor een weekend Lotus Elise

n het Testtechnologie Paviljoen worden door tien exposanten testen voorbereid, zodat de beursbezoekers zich in een testhuis waant. Het centrale thema is duurzame mobiliteit. In het paviljoen staan twee auto’s centraal: een elektrische auto van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en de Formula Zero. Een Segway tourt rond het paviljoen en de bezoeker kan bij het goed uitvoeren van vijf testen een weekend Lotus Elise winnen. Dat weekend wordt ingeleid met een tour in de elektrische versie.

Via de bezoekersregistratie kan men zich aanmelden voor deze vijf testen. Er wordt dan een individueel testplan toegestuurd voor de vijf testen. Alle testen zijn vooraf gesimuleerd of opgebouwd met de twee testobjecten. De open standbouw geeft op de beurs ook een directe blik op de auto’s, waardoor levendigheid en interactie wordt gestimuleerd.

 Duurzaam

Duurzame mobiliteit wordt gezien als de nieuwe horizon in de automotive industrie. Zowel de Segways als de testobjecten zijn voorbeelden van duurzame mobiliteit. De testen geven niet alleen een beeld van de functionaliteit van de auto’s, maar bieden ook een blik in de keuken van de testbedrijven. De exposanten zullen vanzelfsprekend met raad en daad klaarstaan. De vijf testen moeten natuurlijk wel tot een goed einde worden gebracht om kans te maken op de prijzen.

Naast de hoofdprijs van een weekend Lotus Elise kan men dagelijks vier Segway city-tours winnen, zodat de winnaars duurzaam door een stad in Nederland gaan touren.