Slimme bedrijven op Electronics & Applications

De slogan van Electronics & Applications ‘slim product, slim maken’ lijkt volgens de organisator FHI aan te slaan. Bedrijven die bezoekers willen adviseren over het ontwikkelen van een smart product melden zich al aan of tonen interesse in de vernieuwde formule. Hierdoor lijkt de verwachte groei in het aantal exposanten er ook echt te gaan komen.

Van 30 mei t/m 1 juni is de Jaarbeurs de plek voor innovatie, met thema’s als Internet of Things, smart products, embedded software, medical devices, smart production en user interface design. "De echte slimme bedrijven melden zich aan voor 10 februari, dan sluit de eerste deadline", aldus FHI.

Bedrijven die voor 10 februari zijn ingeschreven voor de beurs Electronics & Applications worden meegenomen in de conceptplattegrond. Bij het tekenen van de eerste plattegrond houdt men zoveel mogelijk rekening met wensen en voorkeuren van de exposanten. Voordat de plattegrond definitief is hebben de ingeschreven bedrijven nog de mogelijkheid commentaar te geven en van plaats te ruilen. Vanaf medio maart is de plattegrond definitief en is voor niet ingeschreven bedrijven mogelijk een vrije plaats van de plattegrond te kiezen.

http://www.eabeurs.nl/