Enthousiasme en betrokkenheid bij World of Technology & Science

De beurs World of Technology & Science krijgt concrete vorm. Zowel op de beursvloer met de huidige 325 aangemelde bedrijven, maar ook met de invulling van beursprojecten en seminars. De bezoekers krijgen een beurs met een sterke inhoud, goede kennisoverdracht en een breed aanbod. Het enthousiasme en de betrokkenheid van deelnemers toont zich in de eerste indeling van de 325 bedrijven. Er wordt door de organisatie 13 500 m² ingetekend, waarmee de geplande beursoppervlakte voor negentig procent al is gevuld.

In de week van 30 september tot en met 3 oktober 2014 kunnen bezoekers hun kennis en netwerken verrijken in het trefpunt van technologie. De technologische mogelijkheden en combinaties van innovaties in de industriële automatisering, laboratorium technologie, aandrijftechniek en industriële elektronica bieden sterke toegevoegde waarde aan de bezoeker. Vakgerichte thema’s rond bijvoorbeeld Process Automation, DNA testen, aandrijftechniek en een elektronicagadget bieden geconcentreerde kennisoverdracht voor specifieke bezoekers aan de World of Technology & Science.

De circa veertig dedicated projecten bieden daarmee concrete toegevoegde waarde aan het bezoek van deze beurs. Dat geldt ook voor ‘Exciting Technology’ projecten, die het enthousiasme rond technologie en wetenschap tonen. Er zijn bijvoorbeeld afspraken gemaakt met diverse studentenprojecten, zoals het DUT Racing Team en het Forze team uit Delft, de First Lego League en TechUnited uit Eindhoven.

De niet-commerciële projecten krijgen centraal in de hallen van de Jaarbeurs Utrecht een ruimte van totaal circa 600 m² aangeboden, om de prachtige mogelijkheden in de technologie te laten zien. Een groot deel van de huidige exposanten heeft een directe bijdrage in de diverse beursprojecten. Dat toont de betrokkenheid van de deelnemende bedrijven bij de opzet van de World of Technology & Science. Deelname aan deze projecten bevordert interactie tussen exposanten en bezoekers.