Acal BFi krijgt ATP-status van Agilent

Agilent Technologies heeft per 1 januari jl. Acal Bfi benoemd tot zijn Authorised Technology Partner in de Benelux. Met deze benoeming krijgt Acal als het ware de functie van ‘Agilent buiten Agilent’, zo licht Benoît Neel, Agilent’s vice-president en general manager voor Europe, het Midden-Oosten en Afrika toe.

Neel: "De medewerkers die bij Acal verantwoordelijk zijn voor het Agilent-pakket krijgen dezelfde opleiding en training en dezelfde status als ons eigen personeel. Zij kunnen de klanten dus op hetzelfde technische expertiseniveau benaderen – en zo versterken wij onze inspanningen naar de markt.

Pieter-Jan Rovers, directeur van Acal BFi Nederland is trots op de benoeming: "Ons technische en professionele team heeft meer dan 20 jaar ervaring in de meettechniek en we verheugen ons op de versterkte samenwerking met deze wereldwijd toonaangevende T&M-firma." Ook zijn Belgische collega Guy Martens is opgetogen: "Wij willen technische ondersteuning op het hoogste niveau bieden en tegelijkertijd snel en effectief reageren op vragen van klanten over de aankoop, de integratie en de ondersteuning van testapparatuur."