ABB en Thomas & Betts samen verder als één bedrijf

Sinds 1 juli gaan Thomas & Betts en ABB BV samen verder als één bedrijf. ABB nam Thomas & Betts al in 2012 over; dit krijgt nu een logisch vervolg met de eenwording van de bedrijven.

De producten uit het Thomas & Betts programma sluiten aan op ABB’s programma producten en oplossingen voor het aansluiten, beschermen, controleren en meten van elektrische installaties, groepenkasten, energieverdelers, elektronica en elektromechanische apparaten. Klanten zullen volgens ABB profiteren van de voordelen die de integratie heeft voor onder meer de productontwikkeling en serviceverlening. Bovendien krijgen zij nu de voordelen van een wereldspeler lokaal binnen handbereik.  

Met ingang van 1 juli is de gezamenlijke naam van de bedrijven ABB. Met de eenwording is het ABB portfolio nu uitgebreid met producten en merken voor kabelmanagement, connectiviteit en aarding, doorvoeringen en doorvoeringsystemen, noodverlichting en explosieveilige componenten en systemen, waaronder verlichting. Merknamen als VanLien, Ty-Rap en DTS, blijven bestaan maar gaan nu onder de ABB-vlag verder.