7-inch bedieningspaneel

Met een robuust rvs front (IP65) is het 7″ inbouw ETT 736 paneel geschikt voor toepassingen met strenge hygiëne-eisen waar bedieningsapparaten vaak en grondig moeten worden gereinigd.

De fanless wide screen HMI is uitgerust met een EDGE2 technology dual-core processor, acht digitale ingangen en acht kortsluitvaste digitale uitgangen. Met 1x USB 2.0, (Type A), 1x USB-OTG, 2x Ethernet 10/100 en 1x CAN zijn diverse standaard interfaces voorzien.

De geïntegreerde printplaten hebben een oppervlaktebehandeling gehad en zijn daarmee bestand tegen omgevingsvocht. Het analoge resistieve single-touch screen dat wordt gebruikt, zorgt voor een betrouwbare werking, zelfs bij gebruik van op zout gebaseerde reinigingsvloeistoffen.

Met 800 x 480 pixels, biedt het 7-inch WVGA TFT-kleurendisplay voldoende ruimte voor een duidelijke visualisatie. De applicatie kan comfortabel worden geprogrammeerd met behulp van de all-in-one software engineeringtool Lasal. Vooraf gedefinieerde add-ons met programma- en weergave-elementen voor veel machinefuncties verkorten de engineeringtijd.