Koning & Hartman voor de zesde keer Top Employer

Koning & Hartman is voor de zesde keer op rij door het onafhankelijke Top Employers Instituut gecertificeerd voor haar personeelsbeleid en arbeidsvoorwaarden.

"Technologie alleen is niet onderscheidend: onze mensen zijn dat wel. Zij maken het verschil voor iedere klant en in ieder project. Om de juiste mensen aan te trekken en te behouden moeten we als bedrijf investeren in een aantrekkelijk HR-beleid waarbinnen ruimte is voor intiatief en persoonlijke ontwikkeling. We zijn erg trots dat we onszelf ook in 2018 weer Top Employer mogen noemen", aldus directeur Rob van Os.

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent bedrijven die goede arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus, en die ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren.

In het kader van de Top Employers procedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen. Ter waarborging van de validiteit van het proces worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen.