Inschrijving Achterhoek Open Innovatieprijs 2022 geopend

De inschrijving voor de 2022-editie van de Achterhoek Open Innovatieprijs is geopend. Ondernemers uit heel Nederland kunnen tot en met 20 april hun technologische innovaties, producten, diensten en procesinnovaties aanmelden.

De Achterhoek Open Innovatieprijs is een open landelijke competitie. Iedere ondernemer die technologisch innoveert maakt kans op de prijs, mits hij in openheid samenwerkt met een of meer partners. Een belangrijke doelstelling van de award is namelijk open innovatie te bevorderen vanuit de overtuiging dat die wijze van innoveren het concurrentievermogen van de industrie vergroot. Om kans te maken moet de innovatie naast technisch ook duurzaam en aantoonbaar functioneren.

Eisen voor inzending

• Het is technologisch, duurzaam en levert een impactvolle bijdrage aan onze circulaire economie.
• Het is ontstaan uit een aantoonbare (keten)samenwerking.
• Het wordt ingezonden door de ondernemer uit deze samenwerking.
• Minimaal één prototype hebben óf aantoonbaar goed kunnen functioneren. In het geval van een dienst: al aantoonbaar toegepast zijn in het bedrijfsleven door middel van een pilot.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking vindt op 1 juni plaats in de Schouwburg Amphion te Doetinchem. Er is een compleet middagprogramma waarin de genomineerden hun innovatie presenteren.
Inschrijven kan op www.achterhoekopeninnovatieprijs.nl