Winnaars Goede Praktijken Competitie: goede voorbeelden van veilig werken met gevaarlijke stoffen

Volandis (categorie 100 medewerkers of meer) en Mansholt BV (categorie 100 medewerkers of minder) zijn de winnaars geworden van de Goede Praktijken Competitie 2018-2019. Met hun praktisch uitvoerbare maatregelen voor dieselmotoremissie en stofvrij sorteren en verwerken van aardappelen lieten zij volgens de jury goede voorbeelden zien om veilig te werken met stoffen.

Bedrijven informeren en inspireren met goede voorbeelden van veilig werken met (gevaarlijke) stoffen, daar draaide het om tijdens deze 14e Goede Praktijken Competitie. Tijdens het Gevaarlijke Stoffen Innovatiefestival op 14 maart maakte de jury de winnaars bekend: Volandis in de categorie 100 of meer medewerkers (en/of brancheaanpakken) en Mansholt BV in de categorie minder dan 100 medewerkers.

Beide winnaars ontvingen een cheque van €2.000 uit handen van staatssecretaris Tamara van Ark. Daarnaast zijn Volandis en Mansholt nu de Nederlandse inzending voor de prestigieuze European Good Practice Award, de Europese finale die aankomende november in Bilbao (Spanje) plaatsvindt.

Naast de juryprijs is er altijd de belangrijke publieksprijs. Het publiek koos Mansholt BV als winnaar van de dag.
Lees verder op: https://www.arboineuropa.nl/actueel/nieuws/winnaars-goede-praktijken-competitie-gevaarlijke-stoffen-zo-pak-je-dat-aan