Nieuwe uitgave van het boek Brainsafe

Het toepassen van inzichten rondom cultuur en gedrag kan in een organisatie positieve consequenties hebben op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn, milieu, kwaliteit, productie efficiëntie en duurzaamheid. Het boek Brainsafe® kan u hierbij helpen.

‘Brainsafe 2.0® Van hersenpan tot veiligheidsplan’ gaat over veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag in organisaties en is bij uitstek geschikt om leiderschapskwaliteiten van managers en leidinggevenden in een organisatie te ontwikkelen. Tevens biedt het een leidraad waarmee u zelf een veiligheidsprogramma op maat ontwikkelt. Een echte ‘must read’ voor iedereen die geïnteresseerd is in veiligheidscultuur, veiligheidsgedrag en veranderprocessen.
 
Met Brainsafe® in de hand worden alleen al door D&F Consulting bij veel bedrijven in de industrie, overheid, infra en energiesector verschillende veiligheidscultuur- en gedragsprogramma’s uitgevoerd.
 
Resultaten volgens (D&F):

  • daling van het aantal ongevallen;
  • stijging van het aantal meldingen van onveilige handelingen en verbeterideeën;
  • een effectievere communicatie;
  • meer proactief denken en handelen;
  • verbeterd begrip tussen management en werkvloer;
  • verbeterd eerstelijns leiderschap.

 
Kortom, Brainsafe® is een instrument voor een sterkere veiligheidscultuur maar ook voor een sterkere onderneming.
 
Brainsafe 2.0 Van hersenpan tot veiligheidsplan is leverbaar vanaf 8 oktober 2018. Het boek is nu te bestellen met 25% jubileumkorting. Bestelpagina: https://www.denf.nl/producten/index.asp?prodid=107