EO
Laatste nieuws:
Pilz

Pilz is thuis in alle branches

Sneller, flexibeler, veiliger – met de toenemende mate van automatisering bij machines en installaties worden ook de eisen aan productie- en beveiligingssystemen steeds hoger. Als totaalaanbieder voor besturings- en veiligheidstechniek biedt Pilz automatiseringsoplossingen uit één hand. Pilz beschikt over uitgebreide knowhow op het gebied van de meest uiteenlopende toepassingen. Samen met u realiseren wij de optimale automatiseringsoplossing voor u. Hierbij houden wij rekening met alle wereldwijd geldende normen en richtlijnen.

Meer over vakkundige brancheoplossingen van Pilz »

 
Pilz

Industriële veiligheid op spoorwegniveau

Met het automatiseringssysteem PSS 4000 hebben wij voor de spoorwegbranche een speciale besturing ontwikkeld die voldoet aan de hoge omgevingseisen en normatieve voorwaarden conform CENELEC. Het automatiseringssysteem PSS 4000 is hiervoor extra technisch uitgerust en is nu zeer robuust ten opzichte van elektromagnetische storingen, extreme temperaturen en mechanische belasting. Met dit besturingssysteem zijn toepassingen tot SIL4 mogelijk.

Meer over Pilz in de spoorsector »

 
Pilz

Machineveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie

In de voedingsmiddelenindustrie zijn eisen en normen van het grootste belang. Juist daar verdient machineveiligheid volledige aandacht. Pilz garandeert flexibiliteit van uw installaties om diverse producten te fabriceren onder relevante normen (ISO, ANSI en IEC). Daarnaast worden door middel van risicoanalyse van uw machines, de valkuilen in beeld gebracht en worden maatwerk oplossingen aangedragen.

Meer over machineveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie »

 
Pilz

Expertise op het gebied van bruggen en sluizen

Pilz heeft aantoonbare ervaring op gebied van veiligheid en is uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving op het gebied van beweegbare kunstwerken. Pilz is een van de grondleggers van NEN 6787, veiligheid beweegbare bruggen en schutsluizen. Pilz medewerkers zijn werkzaam in de werkgroep NEN 6787 en hebben aan de basis gestaan van onder andere elektrotechnische en besturingstechnische veiligheidsaspecten van beweegbare kunstwerken.

Meer over toepassingen van Pilz in diverse branches »

 

Pilz Nederland
Postbus 186
4130 ED Vianen

Tel: +31347320477
Email: info@pilz.nl
Bezoek onze website »

 

Nieuws