Gerrit Zalm reikt Metalunie Award uit

Op woensdag 25 mei zal juryvoorzitter Gerrit Zalm, ABN AMRO-topman en oud-vice premier, op zijn eigen typerende manier de winnaar bekendmaken van de Metaalunie Award 2011 en deze uitreiken. Tijdens een inspirerende middag wordt het thema ‘Partnership’ van verschillende kanten belicht.

Spraakmakende sprekers en de drie genomineerden zullen tijdens de bijeenkomst op 25 mei het thema ‘Partnership, versterking ketenpositie’, op verrassende wijze belichten en nieuwe ideeën en interessante strategieën naar voren brengen. Samenwerken zal hiermee volgens de Metaalunie een compleet andere dimensie krijgen.

Naast juryvoorzitter Gerrit Zalm bestaat de jury dit jaar uit:
– Tjabel Daling, redacteur van het Financieele Dagblad;
– Jan Maris, directeur Cumela;
– Jos Smetsers, senior director Paccar Purchasing Europe en
– Marlies van Wijhe, directeur Wijhe Verf, Zakenvrouw van het jaar 2010.

Tien bedrijven krijgen advies

De jury selecteert uit de inzendingen tien bedrijven, waarna deze bezocht en beoordeeld worden door een adviseur. Vervolgens worden de beste drie bedrijven genomineerd voor de Metaalunie Award-Partnership. Die bedrijven krijgen de gelegenheid zich op 25 mei 2011 in Nieuwegein te presenteren.

Drie genomineerden in de publiciteit

Na de presentaties van de drie genomineerden, maakt de jury de winnaar bekend en wordt de Metaalunie Award-Partnership uitgereikt. Naast de erkenning door de Award en de publiciteit rondom de verkiezing, ontvangt de winnende ondernemer een bedrag van 5000 euro.

Lees meer op de Metaalunie Award-pagina.