ERIKS Nederland

Uw bedrijf aanmelden
Categorieën: (1)

Let’s make industry work better

ERIKS Nederland is een ervaren en gespecialiseerde industriële dienstverlener met één missie: jouw bedrijf beter en efficiënter maken. Met technologische kennis en vaardigheden ontwikkelen zo’n 1.250 medewerkers oplossingen om de industrie toekomstbestendig te maken.

Kostenbesparingen realiseren en productieprocessen optimaliseren. Dáár gaat ERIKS voor. Door kennis en vaardigheden in te zetten en continue uitgedaagd te worden kan ERIKS een rol spelen op het gebied van proces besturing, optimalisatie en control. ERIKS werkt graag samen met de klant aan hoogstaande en duurzame oplossingen. ERIKS heeft vestigingen door heel Nederland, in West- en Oost-Europa en Azië. Door internationale contacten met afnemers en gerenommeerde fabrikanten is ERIKS toonaangevend in Aandrijftechniek, Afdichtingtechniek, Rubbertechniek, Stromingstechniek, Industriële kunststoffen, Industriële en Hydraulische slangen, Flensafdichtingen Gereedschappen en Onderhoudsproducten en Veiligheid.

Energiebesparende oplossingen

Minder energieverbruik betekent minder kosten en minder CO2-uitstoot. Voor jouw als ondernemer is het belangrijk om het energieverbruik in kaart te brengen en de energiebesparingsdoelen daadwerkelijk te realiseren. ERIKS biedt diensten en producten om energie te besparen en verspilling tegen te gaan (d.m.v. stoom- en luchtlekkagemetingen) en de verborgen kosten inzichtelijk te maken.

(Co) Engineering

ERIKS is jouw partner bij het ontwikkelen van nieuwe componenten, complete producten en assemblages of materialen. Wanneer maatwerk nodig is om aan jouw specifieke wensen en eisen te voldoen, werken de ERIKS-engineers graag samen in ontwikkeltrajecten. De diverse gespecialiseerde engineeringteams gebruiken o.a. Design for Six Sigma en adviseren over de juiste materialen, criteria en bestendigheid. Daarnaast adviseert ERIKS over de vormgeving en past verschillende manieren toe voor prototypering, bijvoorbeeld Rapid Prototyping, Additive Manufacturing & 3D-printing en Finite Element Analysis (FEA). Materiaalanalyses- en tests worden uitgevoerd in het eigen, geaccrediteerde, onderzoekslaboratorium.

Postbus 280
1800 BK Alkmaar
Toermalijnstraat 5
1812 RL Alkmaar +31 88 855 85 58
http://www.eriks.nl Informatie aanvragen