Wij zoeken

Wij zoeken Journalisten met een passie voor techniek en Engineers met een passie voor schrijven! De werkzaamheden Als redacteur werk je met ervaren en enthousiaste teamgenoten van het cluster Techniek aan onze merken Elektronica, Constructeur en het online platform EngineersOnline.nl. Je schrijft, acquireert en redigeert vaktechnische artikelen, nieuwsberichten, interviews en reportages en informeert de doelgroepen […]

Wij zoeken

Journalisten met een passie voor techniek

en

Engineers met een passie voor schrijven!

De werkzaamheden

Als redacteur werk je met ervaren en enthousiaste teamgenoten van het cluster Techniek aan onze merken Elektronica, Constructeur en het online platform EngineersOnline.nl.

  • Je schrijft, acquireert en redigeert vaktechnische artikelen, nieuwsberichten, interviews en reportages en informeert de doelgroepen (elektronica-ontwerpers, werktuigbouwkundig ontwerpers en andere specialisten in de elektronica- en werktuigbouwtechniek) over trends, ontwikkelingen, technologieën en innovaties in hun vakgebieden.
  • Je weet daarmee de lezers te verrassen en te inspireren.
  • Je maakt de vertaalslag van (internationale) wetenschappelijke informatie naar praktische toepasbaarheid.
  • Je schrijft voor alle verschijningsvormen die bij het merk horen: print én het web.
  • Ook ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor het programma van bijbehorende events.

Jouw profiel

Voor deze uitdagende functies zoeken wij energieke persoonlijkheden met ervaring in de (vak)journalistiek, die in staat zijn te denken en werken op het niveau van onze lezers en gebruikers.

Je hebt bijvoorbeeld een afgeronde HBO-opleiding Elektronica of Werktuigbouwkunde of je bent werkzaam in een van deze vakgebieden en hebt een passie voor schrijven. Of je hebt een afgeronde opleiding in de Journalistiek en je hebt veel interesse in en/of kennis van techniek.

Meer weten?

Meer weten? Stuur een e-mail aan uitgever drs. Elsbeth Lamfers: e.lamfers@mybusinessmedia.nl

Ook komen we graag in contact met enthousiaste bloggers, vloggers, whizkids, freelancers en anderen die een zinvolle bijdrage aan onze uitgeefproducten willen leveren