NieuweWetten-app attendeert ondernemers op nieuwe wetten

‘Antwoord voor bedrijven’ van het ministerie van Economische Zaken heeft een NieuweWetten-app ontwikkeld. Met deze gratis app zijn ondernemers voortaan bijtijds op de hoogte van veranderingen van Nederlandse wetten en regels. Het is de eerste app die als Rijksoverheid-app wordt gelanceerd.

Alert-service voor ondernemers

De ondernemer selecteert in de app zelf van welke onderdelen hij of zij op de hoogte wil zijn. De NieuweWetten-app laat vervolgens – net als bij nieuwe e-mail – een rood ‘alert-bolletje’ zien bij iedere verandering. Ook kan de ondernemer een zogenoemde pushnotificatie ontvangen en stuurt de app een herinnering op het gewenste moment.

Nieuwe mobiele site

Kort geleden lanceerde Antwoord voor bedrijven vanwege de forse groei van mobiel bezoek ook een nieuwe mobiele website. Bezoekers die met een smartphone de website bezoeken komen direct terecht op de nieuwe mobiele website. Een van de meest bezochte pagina’s is die van de wetswijzigingen. De vraag naar een Alert-service op dit gebied werd steeds groter. Die service is er nu in de vorm van de NieuweWetten-app.

Voor Apple en Android

De gratis app kan worden gebruikt op smartphones van Apple en Android en op de iPad en is te vinden via http://www.antwoordvoorbedrijven.nl/app.