Machineveiligheid: deurvergrendeling overbruggen

Mijn bedrijf gebruikt een draaibank. Zijn er situaties denkbaar dat het is toegestaan om daarbij de deurvergrendeling te overbruggen? Het product is anders niet te maken!

Dat is een vraag die een van de bezoekers van het Safety Event 2010 (27 april, Evoluon Eindhoven) al bij voorbaat heeft gesteld aan de Safety-doctors die op dit evenement persoonlijke consulten komen geven. Prettige bijkomstigheid is dat het op dit evenement niet zo nauw wordt genomen met de privacy-regels en dat dus ook andere bezoekers kunnen meeprofiteren van het deskundige antwoord.

Het Safety Event 2010 behandelt in detail de problematiek rond de (nieuwe) Machinerichtlijn. Bijzonder is, dat het niet alleen gebeurt in de vorm van presentaties, maar dat alle deelnemers hun eigen, specifieke vragen kunnen voorleggen aan een team van gekwalificeerde safety-doctors. Tijdens het evenement wordt ook een kennismarkt ingericht, waar bedrijven uit de veiligheidsbranche kunnen laten zien wat zij in huis hebben op het gebied van Machineveiligheid.

Kijk voor het dagprogramma,  de safety-doctors en het inschrijfformulier op de webpagina van het Safety Event.

Een vraag stellen aan de safety-doctors? Klik hier