Electronics & Automation 2013: drie dagen inspiratie opdoen

Electronics & Automation 2013, de vakbeurs voor industriële elektronica, vindt plaats van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 mei in Jaarbeurs Utrecht. Met ruim 130 exposanten is op deze drie meidagen de complete elektronicaketen op de beursvloer verenigd. Tijdens een beursbezoek kunnen bezoekers zich laten informeren over de nieuwste innovaties en ontwikkelingen en over de vakkennis van de exposanten.

Net als twee voorgaande edities van de beurs kan de bezoeker ook dit jaar de elektronicagadget bij de stands van deelnemers verzamelen. Deze gadget is ontwikkeld door KITT Engineering en bevat vele mogelijkheden. Een groot aantal exposanten werkt samen aan de voorbereidingen om uiteindelijk 2000 gadgets te kunnen uitdelen. De live productie van deze gadget vindt plaats op de beursvloer.

Ook het Developmentclubpaviljoen is opnieuw op de beursvloer aanwezig. Op een centrale plek in de hal tonen de deelnemers hun deskundigheid aan het publiek. Voor het eerst in de geschiedenis van Electronics & Automation staan nu ook de leden van de Plot-vereniging samen in het Plot-paviljoen. Gezamenlijk presenteren zij hun kennis aan de markt.

Het conferentieprogramma omvat zes inhoudelijke seminars die ingaan op de ontwikkelingen in de markt. Samen met exposanten en externe sprekers worden de seminarprogramma’s ingevuld. Daarnaast geven enkele chipfabrikanten iedere beursmiddag onder auspiciën van Rutronik workshops over wireless- en sensorproducten.

Electronics & Automation 2013, Jaarbeurs Utrecht, hal 8

Datum: 28, 29 en 30 mei 2013

Openingstijden: dagelijks van 09.30 uur tot 17.30 uur

Entree: € 15,- maar gratis bij voorregistratie via registratielink op de website van de beurs.